Bli patient

Det finns flera sätt att bli patient hos oss!

Det finns flera sätt att bli patient hos oss!

Vi tar emot både patienter med privat sjukvårdsförsäkring, privatbetalande patienter, samt patienter i samarbete med regioner.

Har Du en sjukvårdsförsäkring?

Kontakta ditt försäkringsbolag så hjälper personalen där dig att boka en tid hos oss.

Är Du privatbetalande?

Kontakta oss för tidsbokning här.

Önskar du komma till oss via avtal med regionen?

UROLOGI

Capio Gastro Center Göteborg har inom urologin ett avtal med Västra Götaland vilket innebär att din allmänläkare kan skicka en remiss till oss för bedömning av urolog. Om du väntar på operation kan sjukhusen i Västra Götaland skicka operationsanmälan till oss så att den utförs här.

Du kan också skicka in en egenremiss till oss. Fyll i blanketten och skicka in till oss via post. Du kan ladda ner din egenremiss nedan.

Egenvårdsremiss Länk till annan webbplats.

Inom det urologiska området har du även möjlighet att komma till oss om du väntar på en TUR-P operation, förstorad prostata operation eller väntar på att göra en vasektomi, manlig sterilisering. Då kontaktar du oss och åberopar Fritt vårdval. Det innebär att du endast betalar patientavgift och operationen utförs hos oss. Vi har idag inga väntetider på vasektomier.

GASTROENTEROLOGI

Vi har avtal med Halland gällande undersökningen av tarmen som heter koloskopi. Det innebär att du kan få en remiss från Halland och att undersökningen utförs hos oss av gastroenterolog.

Om du bor i övriga Sverige, har en remiss för koloskopi och väntar på att undersökningen ska utföras kan du komma till oss genom att åberopa Fritt avtal. Ring oss så berättar vi mer och kan boka in dig.

Undersökningen av övre mag- tarmkanalen, gastroskopi kan vi inte utföra inom de avtal vi har med de olika regioner. Då är du välkommen som privatbetalande patient eller som försäkringspatient.

Vi har möjlighet att erbjuda både gastroskopier och koloskopier i narkos.

KIRURGI

Genom vårt avtal med Väster Norrland kan du som boende i hela Sverige och väntar på en operation inom nedan områden åberopa Fritt vårdval och komma till oss och endast betala patientavgift. Kontakta oss för mer information.

  • Operation av epigastrikabråck och navelbråck
  • Operation av ljumskbråck (öppet och laparoskopiskt)
  • Galloperationer

Samma avgifter - Som patient via vårdgarantin eller Fritt Vårdval gäller samma avgifter som i regionen, det inkluderar även högkostnadskort och frikort. Om du är i behov av sjukresa i samband med dina besök eller din operation hos oss ingår det som vanligt mot egenavgift. Kontakta oss på Capio Gastro Center Göteborg för att ta reda på vad som gäller i just ditt fall.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.