Inför ditt besök

Vänligen kontakta ditt försäkringsbolag för ditt bokningsärende. Du som är försäkringskund behöver inför ditt första besök fylla i ett samtycke för att kunna dela dina personuppgifter med ditt försäkringsbolag.

Vänligen kontakta oss via telefon.

Har du frågor om ditt besök eller på annat sätt behöver kontakta oss är du välkommen att göra det här.

Patientavgifter

Vi har avtal med Västra Götalandsregionen, vilket innebär att regionens patientavgifter gäller. Frikort gäller.

Tolk

Om du behöver tolk vid ditt besök, vänligen meddela oss i god tid.

Ombokning/avbokning av tid

Om du behöver boka om eller avboka din tid, vänligen kontakta oss i god tid. Du gör det lättast och säkrast genom att logga in på 1177.se. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller i Vårdrummet. Det går även bra att om- och avboka per telefon på nummer 031-797 15 66.

Sjukresa

En sjukresa är en resa mellan ditt hem och en vårdgivare. Alla sjukresor grundar sig på en medicinsk bedömning och det är din vårdgivare som beslutar om du är berättigad till resa. Du kan alltså inte själv kräva att få sjukresa. Kontakta den vårdgivare som begärt undersökningen hos oss om du anser dig behöva sjukresa. Vi följer strikt Västra Götalandsregionens riktlinjer.

Kontaktvägar

Biobank
Vid undersökningen tas ibland vävnadsprover för mikroskopisk analys. Dessa sparas i en biobank för att ge dig säkrare och bättre behandling. Vill du inte att provet sparas meddela detta vid undersökningstillfället. Läs mer på 1177.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller biobanksverige.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hitta hit och kontakta oss
För mer information om hur du hittar till oss och vilka.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.